Home   |   About   |   Terms   |   Contact    
Read & Learn
 

Quiz

Quiz

Pages:     1     2     3     4     5     6    

Choose Language:     English     Bengali

◕ Page:2
Choose Language:     English     Bengali


A new product.






Popular Google Pages:




1. Subhas Chandra Bose started which radio station?
Ans: Azad Hind Radio in 1942 from Germany.

2. In mobile network we use 2G, 3G. This G stands for -
Ans: Generation. 3G means 3rd Generation.

3. Normally what is the speed of 3G mobile network?
Ans: 384 KBPS to 2 MBPS.

4. Normally what is the speed of 4G mobile network?
Ans: 100 MBPS to 1 GBPS

5. Facebook.com was launched -
Ans: February 4, 2004

6. In mobile, G near the signal strength means-
Ans: Net connection at slowest speed.

7. twitter.com was launched -
Ans: July 2006

8. google.com was started -
Ans: September 4, 1998

9. First Mobile Phone Call?
Ans: 3rd April 1973 by Motorola employee Martin Cooper

10. Which animal can see everything behind them without moving head?
Ans: Rabbit

11. Which animals always see a blind spot in front of their nose?
Ans: Rabbit

12. Which animal has nearly 360 degree vision?
Ans: Rabbit

13. 1st color television transmission in India?
Ans: 1982 Asian Games

14. The word Good Bye means -
Ans: God be with you

15. What is Golden Handshake?
Ans: Amount of money given at the time of Voluntary Retirement

16. Archery is the national game of -
Ans: Bhutan

17. Maximum Ph numbers can be saved in a normal SIM Card?
Ans: 250

18. NH = National Highway. AH = ?
Ans: Asian Highway

19. Which IIT was a Detention Camp during British rule?
Ans: IIT Kharagpur





Popular Google Pages:





Top of the page

Amazon & Flipkart Special Products

   


Top of the page